Comfortschoenen

HOUSE OF FEET COMFORTSCHOENEN

ONZE COLLECTIE COMFORTSCHOENEN COMBINEERT STAPCOMFORT MET ELEGANTIE EN HEDENDAAGS DESIGN.

Mooie schoenen vind je overal.  Maar elke voet is anders en bijna de helft van alle volwassenen heeft wel een of ander klein voetprobleem.  Vaak niet zo erg, maar soms wel storend en vaak de oorzaak van grotere problemen in de toekomst, aan de voeten of hogerop in het lichaam.  House of Feet kan u helpen met een uniek aanbod comfortschoenen, deskundig samengesteld door onze podologen én onze stylistes.  Kom eens langs. U zult merken dat uw toegenomen stapcomfort niet ten koste gaat van elegantie en stijl.

Z

Je stapcomfort verbetert.

Je voeten zijn uniek en hebben hun eigen vorm, grootte en volume. Tijdens het stappen hebben ze de belangrijkste taak. Ze hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en houden je lichaam in balans. 

Z

Je voeten kunnen meer aan.

Veel bewegen is uitstekend voor de algemene gezondheid.  Onze voeten worden hierdoor wel belast.  Comfortabele schoenen zorgen voor gezonde, pijnvrije voeten, die je de ganse dag voldoende steun geven.

Z

Je voorkomt problemen hogerop in het lichaam.

De schoen kan als fundering en bescherming gezien worden. Indien de schoen niet aan de juiste eisen voldoet, kan dat leiden tot voetklachten en zelfs zorgen voor klachten hogerop in het bewegingsstelsel.

VOOR WIE?

Voor iedereen. Ook zonder uitgesproken voetafwijkingen bieden comfortschoenen je immers gewoon meer comfort.  Je voeten kunnen meer aan: wandelen, winkelen, een staand beroep uitoefenen,  … Is er een voetafwijking dan zijn zijn schoenen die goed zitten cruciaal om je mobiel en vrij van pijn te houden.  Comfortschoenen, al dan niet in combinatie met steunzolen, bieden doorgaans een oplossing. Goede ondersteuning vanaf jonge leeftijd kan ook heel wat latere problemen hogerop in het lichaam voorkomen.

LOOKBOOK
NAJAAR-WINTER

Op zoek naar wat inspiratie?  Blader even door ons lookbook. Je hoeft niets te downloaden of te installeren, even klikken en je kunt bladeren.  Net als je digitale krant: op je pc, laptop, tablet en zelfs je telefoon. Downloaden hoeft niet.  Gewoon eenmaal klikken en je kunt bladeren.

NEEM EEN KIJKJE
IN ONZE WEBSHOP

We kunnen je het best helpen als je bij ons langskomt.  Lukt dit niet, dan kan je makkelijk bestellen op onze webshop.  Je betaalt veilig en de schoenen worden zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

. 

VEELGESTELDE VRAAG

KUNNEN COMFORTSCHOENEN NOG IN HET ATELIER EXTRA WORDEN AAGEPAST?

In ons atelier te Brugge maken we dagelijks tientallen schoenen en steunzolen op maat van de klant.  Het spreekt vanzelf dat onze technici over alle know-how en hardware beschikken om comfortschoenen uit onze winkels, indien gewenst, aan uw specifieke noden aan te passen.  Hebt u hierover een specifieke vraag, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Werkt U in de zorg?

House of Feet PRO

Bent u arts, podoloog, verpleegkundige of verantwoordelijke in een rusthuis of MPI. Neem een kijkje op pro.houseoffeet.be. Deze website, gericht aan professionals uit de zorgsector, is een kanaal om u te informeren en te ondersteunen i.v.m. steunzolen, orthopedische schoenen, diabetesschoenen, etc… We werken graag met u samen om uw patiënten maximale voetzorg te verlenen.