Steunzolen: maatname en aflevering

 1. Eerste contact: Maatname o.b.v. digitale voetanalyse

  De maatname gebeurt aan de hand van een digitale voetscan. Indien u een voorschrift heeft, vragen we u steeds om dit meteen te tonen. Hierop staat de diagnose van de dokter die belangrijke informatie omvat. Tijdens de maatname worden de voeten grondig bestudeerd en wordt er een digitale voetscan genomen. Het resultaat hiervan wordt samen met de klant doorgenomen, zodat klant begrijpt waar het probleem zit. Tijdens dit eerste contact met de klant wordt er ook besproken in welk type schoenen de steunzolen gedragen zullen worden en waarvoor de klant de steunzolen voornamelijk zal gebruiken (bvb: dagelijks gebruik, sport,…) Voor de maatname kan de klant zonder afspraak terecht in onze speciaalzaak te Deurne of na afspraak in Ekeren. Gelieve er rekening mee te houden dat de maatname, digitale analyse van de voet en administratief gedeelte in totaal ongeveer 30 minuten duurt. Daarom vragen we steeds om niet later dan 30 min voor sluitingstijd te komen.

 2. Tweede contact: Aanpassen van de steunzolen en aflevering

  Tijdens de aflevering worden de steunzolen op maat steeds aangepast in de schoen, de klant kan de steunzolen ter plaatse uittesten en eventuele aanpassingen kunnen nog uitgevoerd worden. Daarom is dit steeds op afspraak. Deze afspraak wordt gemaakt tijdens het eerste contact. 

 3. Na-service: Gratis nazicht steunzolen 

  Op maat gemaakte steunzolen kunnen bij aanvang vreemd aanvoelen. Wij raden steeds een inloopperiode van twee weken aan. Indien er na deze periode toch nog iets zou zijn, bieden wij de mogelijkheid tot gratis nazicht van de steunzolen. Hiervoor dient u steeds een afspraak maken. De op maat gemaakte steunzolen zullen dan opnieuw nagekeken worden samen met de schoenen waarin u deze draagt. Indien nodig worden de steunzolen aangepast. Op deze manier streven wij naar een optimaal loopcomfort. 

 4. De levertermijn van de zolen

  Indien u de digitale voetanalyse laat maken voor donderdag, dan kan u de op maat gemaakte steunzolen vanaf woensdag de week erop komen afhalen.  Voor het afhalen van de steunzolen op maat wordt er bij de maatname steeds een afspraak gemaakt. Zij worden immers persoonlijk afgeleverd na controle en instructies

Prijs en terugbetaling steunzolen op maat 

Steunzolen op maat kosten bij ons €125,00. Indien u een voorschrift van een specialist heeft, bezorgen wij u een kwijting waarmee u naar de ziekenkas kan gaan. De tussenkomst van de mutualiteit in de kostprijs bedraagt €50,04 en uw eigen aandeel zal dan uiteindelijk €74,96 zijn.

Indien u twee paar steunzolen tegelijk aankoopt, dan kost het tweede paar €105,00. Indien u binnen de maand een paar steunzolen bijbesteld dan komt dit op €115,00.

Na service steunzolen

In de prijs zijn 2 maanden na-service begrepen. Wij vinden uw comfort zeer belangrijk.  Aanpassingen binnen de 2 maand worden gratis uitgevoerd. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden.