Verhuur mobiliteitshulpmiddelen aan particulieren

Bij Schaeps kan u een assortiment aan mobiliteitshulpmiddelen huren. Deze hulpmiddelen zullen ervoor zorgen dat u na een orthopedische ingreep of trauma beter en sneller zal herstellen.

Hieronder vindt u een greep uit de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een revalidatiehulpmiddel, hebt u interesse in het huren, of wil u een product reserveren? Vul het contactformulier dan zeker in onderaan deze pagina, of bel ons op het nummer 03/326.11.30.

Rolstoelen

Bent u tijdelijk minder mobiel ten gevolge van een operatieve ingreep of trauma? Dan is het mogelijk om voor een korte periode een rolstoel te huren. Het verhuur van de rolstoel gebeurt op maandbasis. Schaeps zoekt voor u de beste rolstoel uit die zo goed mogelijk aan uw noden beantwoord.

Standaardrolstoel

Modulaire rolstoel

Verzorgingsrolstoel

Rollators (4 wielen)

Deze rollator biedt de mogelijkheid om eenvoudig buiten te gaan. De rollator beschikt over remmen, een mandje en een draagblad. De rollator geeft u vrijheid om te bewegen met de nodige steun. De rollator met 4 wielen kan verhuurd worden op maandbasis.

Rollator met 4 wielen

Krukken

Krukken kan u ook huren als u tijdelijk minder mobiel bent na een operatieve ingreep of trauma. De krukken zijn allemaal in hoogte verstelbaar en kunnen op maandbasis verhuurd worden.

Comfortkruk

Loopkruk

Aanvraagformulier verhuur