[UPDATE] Corona Maatregel

13 maart 2020

Beste klanten,

Als familie bedrijf binnen de gezondheid sector zijn we dagelijks betrokken bij jullie persoonlijke hulpmiddelen en dit i.v.m. verschillende materialen en producten.

Dit kunnen we enkel voor onze klanten waar maken met een  gezond en sterk team. Met dit sterke team kunnen we ook uw gezondheid helpen beschermen en goede persoonlijke service bieden.

Vandaar dat we een moeilijke beslissing genomen hebben in verband met het Corona virus. Daar dit  virus een ernstige bedreiging vormt voor een ieders gezondheid sluiten we dan ook onze winkel met ingang vanaf vandaag 18/03/2020 – 12u  in ieders belang en voor een  zo kort mogelijke maar afdoende periode. Voor alsnog tot en met 19/4/20. Hierbij laten we ons leiden door de algemene richtlijnen die via de verschillende media aangeboden worden.

We blijven echter ter beschikking voor informatie en online aankopen via mail en Facebook. Heeft u vragen stuur uw vraag en telefoon nummer door en wij geven u graag telefonisch advies!

Klik hier voor meer informatie over onze voorwaarden m.b.t online aankopen

Graag tot binnenkort met een goede gezondheid en betere vooruitzichten.

Wenst u in de toekomst omtrent dergelijke berichten per e-mail op de hoogte gebracht te worden, gelieve uw contactgegevens en e-mail adres door te sturen naar info@schaeps.be. Graag ook aangeven of u reeds klant bij ons bent.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het Schaeps Team