Steunzolen: maatname en aflevering

Eerste contact: Maatname o.b.v. digitale voetanalyse

Tijdens de maatname worden de voeten grondig bestudeert en wordt er een digitale voetscan genomen. Het resultaat hiervan wordt samen met de klant doorgenomen, zodat klant begrijpt waar het probleem zit. Tijdens dit eerste contact met de klant wordt er ook besproken in welk type schoenen de steunzolen gedragen zullen worden en waarvoor de klant de steunzolen voornamelijk zal gebruiken (bvb: dagelijks gebruik, sport,…)

Voor de maatname kan de klant zonder afspraak terecht in onze speciaalzaak te Deurne of na afspraak in Ekeren of Sint Elizabeth(Antwerpen). Gelieve er rekening mee te houden dat de maatname, digitale analyse van de voet en administratief gedeelte in totaal ongeveer 30 minuten duurt. Daarom vragen we steeds om niet later dan 30 min voor sluitingstijd te komen.

Tweede contact: Aanpassen van de steunzolen en aflevering

Tijdens de aflevering worden de steunzolen op maat steeds aangepast in de schoen en wordt er nog extra uitleg gegeven. Daarom is dit steeds op afspraak. Deze afspraak wordt gemaakt tijdens het eerste contact. 

Na-service: Gratis nazicht steunzolen 

Op maat gemaakte steunzolen kunnen bij aanvang raar aanvoelen. Wij raden steeds een inloopperiode van twee weken aan. Indien er na deze periode toch nog iets zou zijn, bieden wij de mogelijkheid tot gratis nazicht van de steunzolen. Hiervoor moet u steeds een afspraak maken. De op maat gemaakte steunzolen zullen dan opnieuw nagekeken worden samen met schoenen waarin u deze draagt. Indien nodig worden de steunzolen aangepast. Op deze manier streven wij naar een optimaal loopcomfort. 

De levertermijn van de zolen

Indien u de digitale voetanalyse laat maken voor donderdag, dan kan u de op maat gemaakte steunzolen vanaf woensdag de week erop komen afhalen.  Voor het afhalen van de steunzolen op maat wordt er bij de maatname steeds een afspraak gemaakt.