Eigen redactie

Wat is House of Feet?

House of Feet is een voetcentrum met een uitstekende reputatie in het hele land. In zes House of Feet centers (Brugge, Oostende, Ieper, Aalst, Lokeren en Deurne) vind je een selectief aanbod van comfortschoenen, diabetesschoenen, post-operatieve schoenen etc… In de ateliers worden orthopedische schoenen en steunzolen op maat gemaakt. Uniek is ook de ondersteuning van artsen en zorgprofessionals op locatie over het ganse land. Binnen de groep zijn tientallen schoentechnologen en podologen actief.

Waarom deze overname?

Deze belangrijke stap is het resultaat van zorgvuldige overweging. De eisen die aan onze producten en diensten worden gesteld worden groter. En dat is terecht. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technologische innovaties bieden steeds meer en betere oplossingen voor tal van orthopedische problemen. Dit vergt anderzijds grote inspanningen op het gebied van uitrusting, assortiment, digitalisering, opleidingen, enz. De aansluiting bij een grotere groep als House of Feet zorgt ervoor dat de service en kwaliteit die u gewend bent van Schaeps Orthopedie verder kan gegarandeerd worden én zelfs verbeterd.

Wat verandert er voor u?

Schaeps zal vanaf januari verder gaan onder de naam House of Feet ‘by Schaeps’. Onze winkel ondergaat enkele veranderingen en ook onze communicatie gaat nauwer aansluiten bij de huisstijl van de House of Feet-groep. De fundamenten van Schaeps Orthopedie blijven evenwel bewaard:

  • We blijven gevestigd op ons adres, Turnhoutsebaan 92-94, te Deurne
  • Dhr. en Mevr. Schaeps gaan, na vele jaren van toewijding en hard werken met pensioen. De rest van het Schaeps-team blijft actief in de zaak.
  • De contactgegevens (telefoon, website, sociale media) blijven ongewijzigd.

Wij streven ernaar om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring van onze dienstverlening.

Werken aan de webshop in december

Om technische redenen, eigen aan de overname, zal het in de maand december niet mogelijk zijn om in onze webshop een bestelling te plaatsen. Alle artikelen kunnen bekeken worden, maar online een bestelling plaatsen is tijdelijk niet mogelijk. We excuseren ons alvast voor dit ongemak en willen u op voorhand bedanken voor uw begrip. Onze winkel blijft gedurende deze periode natuurlijk wel open. U bent van harte welkom!

Hebt u vragen?

We willen tevens van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte dankbaarheid te uiten voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld de afgelopen jaren. Uw tevredenheid geniet onze hoogste prioriteit. We begrijpen dat veranderingen vragen kunnen oproepen. Hebt u vragen over deze overname of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 03 326 11 30 of info@schaeps.be. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van House of Feet by Schaeps